Dr. Octavian Fagaras - premiul pentru "Viziune in Medicina"

11 noiembrie 2010   18:00   Gala Tinerilor Medici - Bucuresti

Gala Tinerilor Medici si-a desemnat castigatorii – premiul pentru “Viziune in Medicina” s-a acordat Dr. Octavian Fagaras

 

PaginaMedicala.ro – 11 noiembrie 2010
Reportaj semnat de: Mirabela Viasu

INTERVIU VIDEO

Performanta in medicina, premiata la Gala Tinerilor Medici

“Peste 150 de medici, profesori, studenti si personalitati ale lumii medicale romanesti au participat la prima editie a Galei Tinerilor Medici, eveniment organizat de PaginaMedicala.ro, in colaborare cu Colegiul Medicilor din Romania.

Au fost 37 de nominalizari la cele sapte categorii premiate si, implicit 7 castigatori: dr. Mihaela Vicol, dr. Violeta Bratu, dr. Lucian Jiga, dr. Mihai Moldovan, dr. Bogdan Popescu si medicul Mioara Matei. Sarcina membrilor juriului a fost una dificila.

"Este o onoare sa lansez la acest eveniment nume din generatia tanara pentru a arata ca aceasta tara are un viitor. Sunt convins ca sunt foarte multi medici care sunt la fel de competitivi cu cei care au castigat", a declarat Prof. dr. Vasile Astarastoae, presedintele juriului.

Pe langa cele sapte categorii - "Activitate didactica", "Implicare Sociala", "Afirmare Medicala Internationala", "Activitate artistica", "Practicianul anului: Medicina preventiva", "Cercetare in Medicina" - au mai fost doua putin mai speciale si anume, "Activitate in PaginaMedicala.ro", "Viziune in Medicina".

La categoria "Viziune in medicina" au fost premiati medici devotati profesiei, care s-au remarcat prin initiative deosebite in domeniu, de-a lungul anilor: dr. Gabriela Cozmanciuc, prof. dr. Dan Enescu, dr. Octavian Fagaras si prof.dr. Gheorghe Burnei.”