Prieteni

Manole Sava

Licentiat in imagine film si fotograf profesionist cu peste 10 ani experienta in domeniu, Manole a creat studioul Greenmind in 2006, si de atunci a lucrat pentru marile companii de publicitate din Bucuresti, dezvoltand impreuna campanii de imagine pentru clienti de varf.

Greenmind – studio de fotografie cu servicii complete.

Concept si procesare completa, fotografie cu cele mai bune echipamente profesionale, CGI, retusare, totul intr-un singur loc.

“Noi oferim toate serviciile dorite de clientii nostrii astfel incat ideile lor sa prinda viata. Doar mentioneaza-ne idea ta si noi te vom ajuta sa o dezvolti si sa o finalizezi”


CRI8

CRI8 nu este o agentie, ci o retea. O retea formata din specialisti din mai multe domenii care si-au dat un factor comun. Altfel spus noi vindem timpul liber al unora din cei mai buni oameni din P.R. marketing si advertising; manageriem proiectele si gandim strategiile cele mai eficiente pentru brandul tau.

 


Ioan Bunea

Este cel care tot timpul are o idee noua. Ii plac provocarile, incitarile, si in general cam tot ce este sofisticat si exotic. Maine ar pleca in China… nu conteaza unde… detaliile se rezolva. Comunicativ si dezinvolt, reuseste sa colaboreze cu orice tip de oameni, sa creeze grupuri si structuri. Reuseste sa vada in fiecare un potential… niciodata nu se stie cum il poate valorifica.

Il gasiti la CRI8


Cristian Fetter

Creativ. Original. Debordant. Incisiv.

Il gasiti tot la CRI8