De ce Indent?

Indent marcheaza trecerea la un nivel superior al conceptului clinicii 1St Aesthetics Medical, ca urmare a numerosilor ani de experienta clinica si evolutie in domeniul Medicinii Dentare.

Indent nu se doreste a fi clinica stomatologica numarul 1, ci Clinica de Referinta a Medicinii Dentare din Romania.


Ce este Indent?

Indent reuneste 3 activitati inrudite si iterdependente care garanteaza in final o pregatire de exceptie a echipei medicale si oferirea unor servicii de o inalta calitate profesionala :

  • Indent, un brand al clinicii 1St Aesthetics Medical, este o clinica dentara supraspecializata. Avand actionariat roman si german, aceasta clinica a fost fondata in anul 2006 si gandita sa ofere o calitate stomatologica exceptionala la standarde internationale.
  • Quintessence International Romania este o editura dedicata exclusiv domeniului stomatologiei, facand parte din concernul international Quintessence Publishing Group, sediul principal fiind la Berlin. La ora actuala, Quintessence este cea mai mare si cea mai importanta editura de specialitate din lume.
  • QIRDED (Quintessence International Romania Dental Education Division) este un centru de cursuri postuniversitare dedicat supraspecializarii medicilor dentisti.

Pentru a ne putea indeplini obiectivul de a oferi o calitate stomatologica comparabila cu cea din Germania sau Elvetia, a fost nevoie nu numai de o dotare tehnica de ultima ora, dar si de o echipa medicala capabila sa foloseasca acest echipament si care sa ofere pacientilor un tratament corespunzator.

Inca de la infiintare, clinica noastra a dispus de aparatura de radiologie digitala panoramica si retroalveolara, de microscop de operare, si a fost prima in Bucuresti care a introdus sistemul CEREC 3D, un sistem care prin tehnologie CAD/CAM (Computer Aided Design/Computer Aided Machinery) permite efectuarea unei piese protetice (inlay, onlay, coroana) integral ceramice intr-o ora si jumatate.


Succesul rezulta din competenta, experienta, precizie si perfectiune.