Parteneri

Bredent Medical Romania

Distribuitor de produse medicale pentru implantologie

Infintarea Bredent-Medical ROMANIA reprezinta o apreciere a firmei germane Bredent Medical GmbH & Co.KG fata de utilizatorii romani ai produselor sale, care merita o atentie sporita dar si servicii de reprezentare si asistenta de o inalta calitate.

"Asezam in centrul preocuparilor noastre PACIENTUL, fiind constienti ca in parteneriat cu medicul implantolog, cu medicul protetician, cu tehnicianul dentar si avand la dispozitie produse de calitate care se imbina simbiotic in cadrul conceptelor de tratament, vom contribui la cresterea calitatii vietii acestuia.”


Artis Bio Tech

Art In Stomatology – Bio Technology.

Distribuitor de sisteme de implanturi, biomateriale și instrumentar stomatologic; partener de incredere al specialistilor din domeniul stomatologiei inca din anul 2006.

Misiunea Artis Bio Tech: "Sa ramanem liderul de piata in implantologia dentara, oferind solutii inovative personalizate si sa fim recunoscuti de profesionistii in domeniu drept partener cu servicii de top."


Dental View

Centrul de Imagistica Dentara

Dental View este prima retea de centre de imagistica dentara digitala din Romania, avand servicii si echipamente ce raspund celor mai inalte standarde. Pe langa aparatura ultramoderna de care dispun, la clinicile DentalView lucreaza o echipa de profesionisti orientata spre confortul pacientilor si satisfactia medicilor si clinicilor partenere.


Ultradent Romania

Distribuitor de produse si echipamente stomatologice

Ultradent este reprezentantul unic in Romania al Ultradent Products Inc din Statele Unite. Avand o experienta de 14 ani in Romania, Ultradent a dezvoltat un parteneriat cu cei mai puternici distribuitori de produse si echipamente medicale, un solid canal de distributie a produselor, concentrandu-se in satisfacerea cererii consumatorilor cu unele dintre cele mai performante produse stomatologice din lume.

Avand o experienta de 30 de ani, Ultradent Products comunica activ in peste 98 de tari, ducand mesajul misiunii sale “Imbunatateste global igena orala” si sustinand activ comunitatea medicilor stomatologi dar şi a pacientilor, cu inovatii si descoperiri stiintifice. Ultradent isi intensifica in fiecare an munca de cercetare, imbogatind portofoliul de patente si marci inregistrate cu noi produse folosite si apreciate de stomatologi din lumea intreaga. Printre cele mai cunoscute produse se numara Sistemul Profesional de Albire Opalescence, compozitul Amelogen, bondingul PQ1, gelul hemostatic ViscoStat sau firele de retractie UltraPak.


Diviodent

Centru de imagistica dentara

Diviodent propune utilizarea noii tehnologii de radiografiere dentara digitala, superioara fata de cea clasica din punct de vedere medical (radiatii scazute semnificativ), ecologic (solutii de dezvoltare ce au un impact limitat asupra mediului) si economic (timp de executie scazut, acuratete si complexitatea imaginilor, cat si micsorare a timpului de analiza).