Ortodontie

Ortodontia are ca scop diagnosticarea si corectarea anomaliilor dento-maxilare, contribuind la obtinerea unui aspect dento-facial armonios .

Detalii »

Immediate on 6 - Immediate on 4

"Extractie, inserarea implant dentar, protezarea imediata cu punte fixa - totul intr-o singura zi." - interventie executata de Dr. Octavian Fagaras, cu peste 28 ani experienta in implantologie si vasta practica internationala

Detalii »

Endodontie & Microscopie dentara

Endodontia este acea ramura a medicinii dentare care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul afectiunilor pulpei dentare si a structurilor anexe acesteia.

Detalii »

Profilaxie Stomatologica

Un rol important il au controalele periodice la 6 luni, in cadrul carora medicul stomatolog poate constata necesitatea efectuarii igienei profesionale sau poate depista leziuni dentare incipiente.

Detalii »

Estetica Dentara

Cosmetica /estetica dentara reprezinta in ziua de astazi un sinonim pentru stomatologie moderna de ultima ora, imbinand arta si stiinta in acelasi timp. 

Detalii »

Odontoterapie - cariologie

Caria dentara este una dintre cele mai des intalnite afectiuni ale dintilor temporari si permanenti, fiind cauzata de alimentatia necorespunzatoare si de igiena orala precara. Netratata, caria poate avansa in profunzime ducand la afectarea vitalitatii dentare.

Detalii »

Pedodontie

Pedodontia este ramura medicinii care se ocupa cu ingrijirea si tratarea dintilor la copii. Educarea copiilor incepe cu educarea parintilor!!!

Detalii »

Implantologie

Astazi, implantologia orala este baza reconstituirii patrimoniului dentar pierdut, in mod analog celui natural.

Detalii »

Chirurgie orala

Tratamentele de chirurgie orala se impun in situatiile in care este necesara atat salvarea cat si indepartarea dintilor afectati, precum si in pregatirea terenului pentru refaceri protetice ulterioare sau insertiei implanturilor. 

Detalii »

Parodontologie

Conform statisticilor, incidenta bolii parodontale a crescut in ultimii ani, ajungand la un procent alarmant, astfel incat ea a devenit "boala secolului" in medicina dentara.

Detalii »

Protetica Dentara

Protetica dentara analizeaza starea  arcadelor dentare si a echilibrului muscular si articular si gaseste solutiile cele mai potrivite de tratament in scopul refacerii integritatii acestora intr-un mod functional si estetic.

Detalii »

Radiologie si imagistica dentara

Pentru a reduce la minimul necesar expunerea pacientilor la razele röentgen, clinica noastra este dotata cu aparatura radiologica de ultima generatie, folosind numai tehnica digitala

Detalii »